MONT-KOVO, spol. s.r.o. Břest - dodávka montovaných hal a ocelových konstrukcí

Břest 81 , 768 23 Břest Zlínský kraj

Web: www.montkovo.cz
IČO: 60746378
DIČ: CZ60746378
Email: tomas.zouvala@montkovo.cz
Email: poptavky@montkovo.cz
Telefon: +420 573 354 484 - provozovna, poptávky
Mobil: +420 739 008 015 - Bc. Zouvala (majitel)
Mobil: +420 602 511 469 - pan Dostál

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995. Zákazníkům nabízíme dodávku montovaných hal na klíč od samotného projektu přes realizaci stavebních prací až po výrobu a finální montáž konstrukce a opláštění. MONT-KOVO může vystupovat jako generálního dodavatele stavby.

Naší devizou je především vlastní projekční a stavební oddělení, vlastní výroba a montáže. Firma MONT-KOVO, přední výrobce a dodavatel montovaných hal v ČR, realizovala již přes 650 staveb. Přehled naleznete vevyúču všech referencí.

Specializujeme se na:

  • Průmyslové a výrobní haly 

Průmyslové a výrobní haly jsou účelně projektované prostory s nepřebernými možnostmi v dispozičním uspořádání, které se odvíjejí od budoucího využití stavby a přání investora. Haly jsou v závislosti na šířce konstrukce realizovány buď bez podpěry, anebo se středovou podpěrou. Konstrukce hal je členěna na takzvané moduly, jež tvoří jednotlivé rámy ocelové konstrukce. Výhodou tohoto rámového řešení je kromě finančních úspor a statické stability i možnost budoucího prodloužení haly.

  • Skladové a zemědělské haly

Montované sklady a zemědělské haly se dělí na více typů, které souvisejí s budoucím využitím a typem konstrukce. Několik vlastností mají však společných, a to jednoduchost, rychlost montáže, úsporu nákladů a využitelnost prostor. Sklady se projektují jak zateplené, tak nezateplené; zaleží vždy na povaze skladovaného materiálu i způsobu využití haly. Zemědělské haly lze využívat k uskladnění různých zemědělských komodit či strojů. Speciální kategorií zemědělských hal jsou pak stavby pro ustájení dobytka, stáje a jízdárny.

  • Administrativní haly a prodejny

Široké dispoziční možnosti ocelové konstrukce administrativních hal a prodejen umožňují konstruovat objekt jako souvislý celek, který se skládá z několika částí. Nejčastějším konceptem je prosklená vstupní část s recepcí nebo prodejnou a několika kancelářemi, na niž navazuje vstup do výrobní či skladovací části. V případě dvoupodlažní haly může horní část sloužit jako administrativní prostor, zázemí pro vedení nebo jako zasedací místnost. Finální provedení se vždy odvíjí od přání zákazníka.

  • Montované autosalony a autoservisy 

Montované autosalony jsou zpravidla provedeny jako montované ocelové konstrukce s velkými hliníkovými okenními výkladci, jimiž hala upoutá pozornost ve dne i v noci. Velká okna umožňují i zvenčí pohodlnou prohlídku expozice v interiéru. Autosalony disponují variabilitou tvarů a rozměrů - od obdélníkových či čtvercových tvarů až po kruhové půdorysy. Montované autosalony se zpravidla realizují se střešní atikou, která elegantně zakryje sedlový sklon střechy, čímž je dosaženo jejího zdánlivě rovného vzhledu.

  • Montované haly a tělocvičny

Pro co nejefektivnější využití interiéru jsou sportovní haly a tělocvičny s rámovou konstrukcí koncipované se sedlovou střechou, jež je vhodná především pro multifunkční sportovní haly či tenisové kurty. Do velkých a širokých sportovních hal a stadionů se montuje velkorozponová ocelová konstrukce bez podpěry. Konstrukční řešení je záměrně naddimenzované, aby odolalo vysoké zátěži. Tyto haly jsou zateplené sendvičovými panely s nadstandardními termoizolačními vlastnostmi.

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy.

Kontaktovat firmu