Juhasz Logistic s.r.o. - logistika a doprava Hradec Králové

Akademika Heyrovského 1178/6, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj

Web: www.juhaslogistic.cz
IČO: 01808699
Email: info@juhaslogistic.cz
Email: doprava@juhaslogistic.cz
Mobil: +420 774 871 716 - pan Juhász
Mobil: +420 778 424 640 - pan Knotek

Naše firma se snaží vyhovět a přizpůsobit přepravní služby veškerým požadavkům našich klientů a zajistit individuální přístup každému z nich. Zajišťujeme zejména mezinárodní kamionovou dopravu pro přepravu zásilek z místa nakládky až na místo určení prostřednictvím smluvních dopravců, kteří jsou vybavení sledováním GPS (možnost sdělit polohu vozidla kdykoliv během cesty). Jsme schopni zajistit i letecké nebo námořní přepravy pro zaoceánské destinace. Po dohodě jsme schopni zajistit i vystavení celních dokumentů pro Vaše zboží, které míří mimo EU nebo za oceán.

Spedice

Po stanovení požadovaného vozidla a datu nakládky přijede na nakládku VŽDY předem avizované vozidlo, které Vámi požadované zboží naloží a dle Vašich potřeb a dispozic zboží odveze přímo, bez překládání, další manipulace (tudíž s menším rizikem poškození zboží při manipulaci a překládání) na místo vykládky, kde je možnost vozidlo také avizovat dopředu, aby byl příjemce připraven na dodání zboží, vše je umožněno díky GPS sledování, kterým disponují veškeré vozy našeho vozového parku. Řidiči zboží zajistí tak, aby nebylo zboží poškozeno při přepravě a zákazník byl maximálně spokojen.  

Poradenství

Vždy jsme tu pro Vás. Můžete se kdykoli přijít poradit s našimi odborníky. Ochotně zodpovíme všechny dotazy a podáme cenné rady a připomínky. Obraťte se na nás s jakýmkoliv problémem, ať už se jedná o naplánování trasy, zvolení nejoptimálnější dokládky zboží, nebo o vypracování potřebných dokumentů v cizím jazyce.

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické dohody

Kontaktovat firmu