DOMOV KUNŠOV s.r.o. - domov se zvláštním režimem Vodňany

Albrechtice u Drahonic – Samota 16, 389 01 Vodňany Jihočeský kraj

Web: www.domovkunsov.cz
IČO: 01627392
Email: reditelka@domovkunsov.cz
Email: jaroslava.mandrlova@domovkunsov.cz
Mobil: +420 602 851 771 - paní Mandrlová (ředitelka)
Mobil: +420 739 012 136 - vrchní sestra
Mobil: +420 730 172 847 - sociální pracovník

Sociální služby našeho Domova jsou poskytovány v souladu se zákonem č. 108 / 2006 Sbírky o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů.

Naším POSLÁNÍM je poskytovat kvalitní sociální pobytové služby a zajistit 24hodinovou péči osobám, které se v důsledku zhoršeného zdravotního stavu ocitly v nepříznivé sociální situaci a nemohou již trvale žít ve svém přirozením domácím prostředí.

Naším CÍLEM je poskytovat sociální služby takového charakteru, rozsahu a v takové kvalitě, aby se klienti cítili co nejvíce jako doma  a nestali se osobami sociálně vyloučenými.

  • Ubytování

Domov má kapacitu 31 lůžek. Klienti jsou ubytováni ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Většina pokojů má vlastní sociální zařízení a polohovací lůžka s antidekubitními matracemi. Pokoje jsou vybaveny základním nábytkem pro každodenní život, ale jsme připraveni na to, že si klient po dohodě se spolubydlícími vybaví pokoj vlastním drobným nábytkem nebo vyzdobí vlastními předměty z domova.

  • Stravování

Stravování je zajištěno v rozsahu tří hlavních jídel. Tekutiny jsou zajištěny celodenně.
Stravování probíhá na základě předem zveřejněného jídelního lístku.
Zajišťujeme potřebnou dietu v případě, že to vyžaduje zdravotní stav klienta.
Celodenní stravu můžeme rozšířit na požádání klienta o dopolední a odpolední svačinu, nápoj dle výběru, přídavek a výživu (fakultativní služby).

  • Lékařská péče

Klientům je poskytována zdravotní a ošetřovatelská péče prostřednictvím zdravotních sester, lékařská péče prostřednictvím smluvních lékařů –  praktického lékaře a psychiatra.

  • Sociální péče

Sociální péče je poskytována prostřednictvím pracovníků v sociálních službách.

 

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy.

Kontaktovat firmu